Adversare accesibile pentru HC Dobrogea Sud şi Poli Timişoara, în Cupa EHF

HC Dobrogea Sud Constanţa şi SCM Politehnica Timişoara au avut parte de adversare accesibile la tragerea la sorţi a meciurilor din primele două tururi ale Cupei EHF la handbal masculin, desfăşurată marţi, la Viena.

Vicecampioana HC Dobrogea Sud va juca în primul tur cu formaţia turcă CIP Travel Antalyaspor AS, primul meci fiind programat pe 31 august sau 1 septembrie în deplasare, iar manşa secundă la Constanţa, pe 7 sau 8 septembrie.

Dacă va trece de turci, HC Dobrogea va înfrunta un adversar mai valoros, echipa maghiară Csurgoi KK, clasată pe locul 5 în ediţia trecută a campionatului Ungariei. Constănţenii ar fi gazde în primul meci, pe 5 sau 6 octombrie, returul fiind programat pe 12 sau 13 octombrie.

SCM Politehnica Timişoara, câştigătoarea Cupei României, va intra direct în turul secund, în care va întâlni câştigătoarea dintre Olympiakos SFP Pireu (Grecia) şi RK Borac m:tel Banja Luka (Bosnia). Primul meci se va juca pe Bega, în data de 5 sau 6 octombrie, iar manşa secundă va avea loc în deplasare, pe 12 sau 13 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel