EXCLUSIV  Adevărul despre incidentul ”Parsifal” cu Iohannis. De ce nu au putut intra oamenii

Sute de oameni nu au putut intra la repetiția cu public operei "Parsifal", de miercuri de la Ateneul Român. Regizorul de scenă al spectacolului a explicat pentru DC NEWS care este motivul pentru care s-a ajuns la această situație.

Pe rețelele de socializare ciruclă o relatare care spune că SPP nu a permis accesul oamenilor pentru că înăuntru se află Klaus Iohannis, însă motivul este altul.

În primul rând, organizatorii s-au ocupat de accesul oamenilor, nu SPP.

În al doilea rând, trebuie știut faptul că spectacolul este o montare modernă, în care se interacționează cu publicul. Regizorul de scenă al spectacolului, Doru Marin ne-a explicat că spectacolul se desfășoară pe toată profunzimea sălii. Cu alte cuvinte, interpreții coboară de pe scenă, se plimbă printre rânduri și intercaționează cu oamenii din sală.

Dirijorul Christian Badea a luat decizia ca repetiția de astăzi să se facă cu publicul, iar accesul să fie liber, în limita locurilor din sală. Prin urmare, în momentul în care s-a atins capacitatea maximă de spectatori, accesul a fost oprit.

Organizatorii nu a putut să le permită oamenilor care voiau să intre la spectacol să stea printre rânduri pentru că astfel, spectacolul nu ar fi putut să se desfășoare.

”Este un spectacol în care se intercaționează cu publicul și se desfășoară pe toată profunzimea sălii. Accesul la repetiție este gliber pentru tinerii care studiază artă. La 18:45, când s-a atins capacitatea maximă de aproape 800 spectatori, s-a oprit accesul spectatorilor”, ne-a declarat Doru Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel