Accident grav la intrarea în Bran. Un tânăr de 19 ani a murit

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Un tânăr de 19 ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite grav după ce două maşini au intrat în coliziune pe DN 73,  în apropiere de Bran, au informat, joi, ISU şi IPJ Braşov.

Un tânăr de 19 ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite grav după ce două maşini au intrat în coliziune pe DN 73, în localitatea Tohanul Nou, în apropiere de intrarea în Bran, au informat, joi, ISU şi IPJ Braşov.

Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor de salvatori la faţa locului, cele patru persoane erau încarcerate, două dintre acestea fiind inconştiente, însă prezentând semne vitale.

Din nefericire, una dintre victime, tânărul de 19 ani, a decedat, iar celelalte trei persoane - două femei şi un bărbat - au fost intubate şi transportate în stare foarte gravă la spital de către elicopterul SMURD, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a SAJ Braşov.

Potrivit IPJ Braşov, la faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziţiei celor două vehicule pe carosabil, circulaţia rutieră în zonă a fost blocată pe parcursul cercetărilor la faţa locului şi până la îndepărtarea celor două maşini de pe şosea, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel