14 noiembrie 2018. Astrolog: ATENȚIE! Putem greși

Miercuri, „va trebui să fim atenți în raporturile profesionale dacă avem de semnat contracte sau documente importante”, avertizează astrologul Ioan Burculeț.

„Miercuri, 14 noiembrie, o zi mult mai dinamică din toate punctele de vedere pe care o putem gestiona, canaliza în favoarea planurilor și obiectivelor noastre în plan profesional și nu numai. Însă va trebui să fim atenți în raporturile profesionale dacă avem de semnat contracte sau documente importante, pentru că putem greși. Erorile vor aduce consecințele și va trebui să avem în vedere semnăturile în documente importante! Va fi o zi de reconfigurare totală pentru toți reprezentanții celor 12 semne zodiacale în care comunicarea, deplasările și asociativitatea pot prima în dorințele noastre de ascensiune”, a scris pe blogul Constelația Destiunului Ioan Burculeț.

„Dacă vom avea în vedere sectorul sănătate, vom fi protejați și nu este o zi care, prin nuanța ei, să ne aducă auspicii în defavoarea noastră! Elemente care pot avea conotație cu mișcarea, plimbările, aerul curat ne vor revigora starea psiho emoțională și poate nu întâmplător începutul postului ca un element de cură și detoxifiere începe într-o zi astrologică de Miercuri, cu acele configurații bune pentru acest tip de activitate! Financiar va trebui să avem în vedere operațiunile de peste zi”, a mai precizat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel