Coronavirus - 1 milion de măști au intrat în țară. Unde au ajuns

Zeci de mii de combinezoane și 1 milion de măști medicale au ajuns în țară, anunță Adrian Ionel, președintele Companiei Naţionale Unifarm S.A.

”Această primă livrare de 1 milion de măști și 30.000 de combinezoane a venit din Turcia”, a anuțat Adrian Ionel, la Realitatea Plus, joi.

”A fost un efort conjugat, pentru că Turcia și-a închis granițele din punct de vedere comercial. Diplomația românească ne-a ajutat în relația cu Guvernul turc pentru deblocarea acestei situații. S-a creat un culoar și cu sprijinul MAI și am reușit să aducem un TIR: Vor urma și altele. Toate vor fi distribuite în cursul zilei de azi către spitalele care au nevoie urgentă. Deocamdată, la spitale și în zonele critice”, a precizat președintele Unifarm.

”Avem comenzi date la foarte multe produse, aparatură medicală, măști din cele două tipuri, combinezoane, botoși etc. și care urmează să vină. Avem comenzi uriașe, iar intervalul de intrare în piață deste de la 24 de ore, până la 15 zile, din acest moment”, a mai adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel