Victor Babiuc dezvăluie culisele penitenciarului alături de Gigi Becali

Fostul ministru Victor Babiuc a fost condamnat alături de Gigi Becali în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. El a vorbit, la România TV, despre "culisele" Penitenciarului Rahova, unde a stat alături de Gigi Becali. 

"Am stat cu el la Rahova în cele trei săptămâni de carantină. Am stat în aceeași cameră cu el și cu generalul Dumitru Cioflină, după care am plecat, la o lună de zile, la Găești și nu l-am mai văzut. Gigi Becali este un om contradictoriu. Este și Gigi Becali care deranjează, care e arătat că e oier, dar e și un om generos, un om cu suflet mare, care răspunde la nevoile altora și e impresionat de suferința altora", a declarat Victor Babiuc, la România TV. 

Întrebat cum petreceau timpul liber, Babiuc a răspuns: "Fiecare celulă are un televizor. Pot să vă spun că aveam și vreo 50 de posturi, nu 2-3. Cei care sunt în penitenciar știu ce se întâmplă, atât cât arată televiziunea. Gigi Becali vedea meciurile echipei Steaua. La Jilava parcă, unde era mai sever programul, când erau meciuri se decala programul până când se termina meciul".

"Gigi Becali e o gură mare, cu gura lui greu de închis spune și lucruri bune, dar și lucruri incomode. Atunci, cei ce îl ascultă, mai ales autoritățile, rețin ceea ce nu le place", a mai spus Victor Babiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel