Gigi Becali, un nou scandal. Ce a făcut la Academia Hagi

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a iscat un nou scandal după ce Administrația Națională a Penitenciarelor a arătat că nu a muncit la Academia Hagi. 

În vreme ce alți deținuți munceau, Gigi Becali desena, arată ancheta Administrației Penitenciarelor, într-un raport întocmit în urma unui control, potrivit Românie TV. Ancheta a venit tocmai după o declarație a lui Gigi Becali, care spunea: "Bă, ai grijă de bază. Tu, Becali, ai grijă de bază? Iarba o tundeţi? Nu o tund eu. Eu sunt administrator de bază, acolo trebuie un copac, acolo fă aşa! La academie vine preşedintele academiei şi spune: vreau astăzi să vă ocupaţi de sectorul ăsta, mâine de asta! Luaţi legea, nu ştiu ce contract... Si spune ce a cerut academia, persoana ce are cunoştinte în administrare de fotbal şi spune activităţi productive, orice trebuie să faci... adică şi munca intelectuală". 

Gigi Becali, condamnat la 3 ani si jumatate din închisoare și încarcerat la penitenciarul Poarta-Alba, a început din 28 aprilie să lucreze la Academia de fotbal a lui Gică Hagi. Gigi Becali are un birou propriu și deține funcția de supraveghetor. De luni pina vineri, el pleacă de la penitenciar la ora 7:00 și revine înainte de ora 17:00.

VEZI și: Gigi Becali, SCRISOARE către Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel