TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: SIMONA HALEP va juca în SEMIFINALE la SINGAPORE cu Agnieszka Radwanska sau Caroline Wozniacki

Foto: www.wtafinals.com
Foto: www.wtafinals.com

SIMONA HALEP, SEMIFINALE TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Chiar dacă mai are de jucat meciul cu Ana Ivanovic, Simona Halep este sigură de calificarea în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2014.

Vezi și: Situație incredibilă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta


SIMONA HALEP, SEMIFINALE TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În funcție de rezultatul confruntării cu sârboaica, românca va termina Grupa Roșie de la Singapore pe una din primele două poziții și va lupta pentru calificarea în ultimul act al competiției cu Agnieszka Radwanska sau Caroline Wozniacki.

SIMONA HALEP, SEMIFINALE TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Cu trei victorii în tot atâtea meciuri, daneza Caroline Wozniacki a câștigat la pas Grupa Albă de la Singapore. Celelalte trei jucătoare au înregistrat câte o victorie și două eșecuri, astfel că departajarea s-a făcut la setaveraj. Cea care a mers mai departe a fost poloneza Agnieszka Radwanska, cu trei seturi câștigate și patru pierdute.

Citește și: Americanii pun presiune pe Simona Halep și o acuză de BLAT

SIMONA HALEP, SEMIFINALE TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Astfel, dacă Simona Halep va încheia Grupa Roșie în postura de lider, va juca în semifinale cu Agnieszka Radwanska. Dacă românca va pierde în două seturi cu Ivanovic și nu va câștiga cel puțin cinci game-uri, va ocupa locul secund în grupă și va avea de-a face în penultimul act al turneului cu Wozniacki, cea care a pierdut un singur set până acum.

DCNews va transmite aici partida dintre Simona Halep și Ana Ivanovic, în format LiveText

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel