TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "A Halepa", urmașul verbului "a Zlatana". Tennis TV: "Serena Williams a fost Halepată!"

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep a dat de pământ cu Serena Williams în Grupa Roșie de la Singapore, iar laudele la adresa româncei continuă să vină din lumea întreagă.

Vezi și: Victorie uriașă! Simona Halep a dat de pământ cu Williams, scor 6-0, 6-2


SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Canalul de televiziune Tennis TV a dat dovadă de inventivitate și, după modelul "a Zlatana", a brevetat verbul "a Halepa".

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "Serena Williams a fost Halepată ieri" (Serena Williams getting Haleped yesterday - în original), a fost mesajul postat vineri pe contul oficial de Twitter al televiziunii online, potrivit digisport.ro.

Citește și: Situație incredibilă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Definiția verbului "a Halepa" ar putea fi una apropiată de cea a verbului "a zlatana". Numele cunoscutului atacant suedez Zlatan Ibrahimovic a fost transformat în verb, care între timp a fost inclus în Dicționarul Explicativ al Limbii Suedeze. Totul a pornit anul trecut, de la o glumă a unui canal de televiziune francez, unde a fost inventat verbul respectiv.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Consiliul de Lingvistică al Academiei de la Stockholm a inclus verbul oficial "zlatanera" în limba suedeză, ca neologism, cu înțelesul de "a domina, a se ocupa de ceva cu forță", adică exact ceea ce face atacantul lui PSG pe terenul de fotbal.

Simona Halep joacă vineri, de la 14:30, ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014. WWW.DCNEWS.RO va transmite aici confruntarea cu Ana Ivanovic, în format LiveText.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel