SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Americanii o acuză pe SIMONA HALEP de BLAT în meciul cu ANA IVANOVIC

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep o va întâlni azi pe Ana Ivanovic, în ultimul meci din Grupa Roșie de la Singapore. În funcție de rezultatul acestei confruntări, Ana Ivanovic sau Serena Williams o vor urma pe româncă în semifinalele de la Singapore. Americanii sunt însă convinşi că sportiva noastră va pierde intenționat partida cu sârboaica, pentru a elimina liderul mondial din competiţie.

Vezi și: "E genială!". O legendă o compară pe Simona Halep cu ...


SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Jurnaliştii de la Tennis World USA laudă prestaţia româncei la Turneul Campioanelor 2014, dar sunt convinşi că "Ana Ivanovic va câştiga în două seturi, cu 6-3, 6-3".

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "Simona Halep a pierdut doar cinci game-uri cu Eugenie Bouchard şi doar două cu Serena Williams, având un procentaj de 72% în punctele câştigate pe primul serviciu şi 65% în cele de pe al doilea serviciu. Totuşi, când o astfel de situaţie apare, putem paria pe o victorie cu 6-3, 6-3 a lui Ivanovic, care va face fericite ambele jucătoare.

Citește și: După "a Zlatana", a apărut "a Halepa": "Serena a fost HALEPATĂ"

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În sport, fair-play-ul încă există de cele mai multe ori, dar va rezista Simona Halep oportunităţii de a o elimina pe Serena Williams, marea favorită, din turneu? De parcă nu era de ajuns, decizia WTA de a programa acest meci după cele din Grupa Albă îi va permite Simona Halep să-şi aleagă, de asemenea, adversara din semifinale. În lumina acestor evenimente, noi nu vom fi surprinşi de victoria lui Ivanovici în două seturi", scrie Tennis World USA, conform ziare.com.

SIMONA HALEP - ANA IVANOVIC, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Dacă va pierde cu 6-3, 6-3 în fața Anei Ivanovic, aşa cum scriu americanii, Simona Halep va termina Grupa Roșie pe primul loc, urmată de sârboaică, astfel că Serena Williams va fi eliminată încă din faza grupelor la Turneul Campioanelor 2014.

Vezi aici detalii: Situație incredibilă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

DCNews va transmite aici partida dintre Simona Halep și Ana Ivanovic, în format LiveText

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel