SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA LIVE TEXT în GRUPA ROȘIE de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015, JOI, de la ora 09:00

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Organizatorii Turneului Campioanelor au anunțat programul zilei de joi, zi în care Simona Halep va disputa ultimul meci din Grupa Roșie. Partida Simona Halep - Agnieszka Radwanska este transmisă în format Live Text aici, de la ora 09:00

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep și Agnieszka Radwanska vor deschide programul zilei, ele urmând să joace de la ora 09:00. Cel de-al doilea meci din grupă, cel dintre Maria Sharapova și Flavia Pennetta, va avea loc în jurul orei 13:30.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Finalistă anul trecut la Turneul Campioanelor, Simona Halep a debutat cu dreptul și la actuala ediție de la Singapore. Românca de pe locul 2 WTA a cedat doar trei game-uri în meciul cu Flavia Pennetta, câștigătoarea din acest an de la US Open.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Pentru a fi sigură de calificarea în semifinalele de la Singapore, Simona Halep trebuie să câștige în două seturi ultimul meci din Grupa Roșie, cu Agnieszka Radwnaska. Astfel, sportiva noastră nu ar mai depinde de rezultatul confruntării dintre Maria Sharapova și Flavia Pennetta.

[citeste si]

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. O victorie în trei seturi i-ar complica mult calculele româncei. Simona Haleo se poate califica și așa, dar va depinde de rezultatul duelului Sharapova - Pennetta.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Amintim că marți, Simona Halep a fost înfrântă de Maria Sharapova în două seturi, scor 4-6, 4-6, după un meci epuizant, care a durat aproape două ore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel