TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: MARIA SHARAPOVA, ELIMINATĂ din GRUPE la SINGAPORE, după ce a pierdut un set cu AGNIESZKA RADWANSKA

Maria Sharapova a fost eliminată dramatic de la Turneul Campioanelor 2014, după ce a pierdut un set în meciul de vineri jucat cu poloneza Agnieszka Radwanska.

Vezi și: Situație incredibilă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Rusoaica avea nevoie de o victorie în două seturi în ultimul meci jucat în Grupa Albă de la Singapore, pentru a mai spera să obțină o calificare in extremis în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2014. Și a fost extrem de aproape să o reușească, însă poloneza Agnieszka Radwanska a avut o revenire de senzație și a trimis-o acasă pe Maria Sharapova încă din faza grupelor.

Rusoiaca de pe locul 2 WTA a câștigat primul set în fața polonezei cu 7-5 și a condus cu 5-1 în al doilea. Mai mult, Sharapova a avut trei mingi de meci, pe care le-a irosit însă! Agnieszka Radwanska a revenit incredibil și s-a impus la tie-break în actul secund, împingând partida în set decisiv, care încă se joacă la ora redactării acestui articol.

Pentru a se califica în semifinalele de la Singapore, Maria Sharapova avea nevoie de o victorie în două seturi cu Radwanska, cumulată cu un succes tot în două seturi obținut de daneza Caroline Wozniacki în ultima partida din Grupa Albă, împotriva Petrei Kvitova.

Citește și: Americanii pun presiune pe Simona Halep și o acuză de BLAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel