SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA 6-2, 6-2, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep a spulberat-o, sâmbătă, în semifinalele de la Singapore, pe poloneza Agnieszka Radwanska. Românca s-a calificat în finala de la Turneul Campioanelor 2014, unde o va întâlni pe Serena Williams, în reeditarea confruntării din Grupa Roșie, câștigată categoric de Simona Halep, scor 6-0, 6-2.

Vezi și: Singapore: Halep a aflat cu cine joacă finala, dacă se califică


Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-2, 6-2


UPDATE - 6-2: Simona Halep câștigă meciul cu Agnieszka Radwanska și se califică în finala de la Turneul Campioanelor 2014, de la Singapore.

- 5-2: Radwanska rămâne în meci, dar Simona Halep va servi pentru calificarea în finala de la Singapore.

- 5-1: Simona Halep își câștigă serviciul și e la un singur pas de finala cu Serena Williams.

- 4-1: Românca face rebreak, după ce a mai irosit o șansă de 4-1.

- 3-1: Halep își pierde serviciul într-un game în care a avut 40-0. A servit un ace la 40-30, însă poloneza a făcut challenge și reluarea a arătat că mingea a fost afară. Adversara româncei a reușit să revină și să facă primul break al său din meci.

- 3-0: Sportiva noastră mai reușește un break și se desprinde în setul 2. 

- 2-0: Simona Halep câștigă un game alb.

- 1-0: Românca face break în debutul setului secund. 

- A început setul secund, cu poloneza la serviciu.

- 6-2: Simona Halep continuă să servească bine și câștigă primul set cu 6-2.

- 5-2: Radwanska își câștigă serviciul și rămâne în set. Românca va servi pentru a-și adjudeca primul act.

- 5-1: Sportiva noastră nu are emoții pe propriul serviciu, pe care și-l adjudecă lejer.

- 4-1: Încă un break pentru Simona! După un debut foarte intens și echilibrat, românca a rupt echilibrul primului set și a câștigat al patrulea game consecutiv.

- 3-1: Halep salvează o minge de break a polonezei și se desprinde.

- 2-1: Românca a făcut break în al treilea game al setului. După două schimburi extrem de lungi câștigate de Radwanska, poloneza a comis două greșeli neforțate, care i-au permis Simonei să revină.

- 1-1: Halep a început game-ul cu o dublă greșeală, dar a revenit și a egalat la 1. "Hai Simona!", se aude între schimburi din tribune.

- 0-1: Poloneza câștigă primul game al meciului, pe propriul serviciu.

- 13:11 - Începe cea de-a doua semifinală de la Turneul Campioanelor 2014. Agnieszka Radwanska servește.

- 13:02 - Cele două jucătoare intră în arena de la Singapore. Agnieszka Radwanska a pătruns prima pe teren, urmată de Simona Halep.

--------------------------

Citește și: După "a Zlatana", a apărut "a Halepa": "Serena a fost HALEPATĂ"


Știrea inițială: 

Simona Halep și-a asigurat încă din primul set al meciului cu Ana Ivanovic calificarea în semifinalele de la Turneul Campioanelor 2014 de pe prima poziție din Grupa Roșie. Românca de pe locul 4 WTA va lupta pentru finală cu poloneza Agnieszka Radwanska, sâmbătă, de la ora 13:00, într-o partidă transmisă în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep avea nevoie de cinci game-uri câștigate în confruntarea cu sârboaica pentru a fi sigură de calificarea de pe primul loc al Grupei Roșii în semifinalele de la Singapore. Românca a pierdut la tie-break primul act cu Ana Ivanovic, astfel că a fost sigură de șefia grupei înainte de finalul setului inaugural de vineri.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În setul secund, sportiva noastră a dat dovadă de fair-play și le-a dat o palmă jurnaliștilor americani care au scris că va face blat cu sârboiaca pentru a merge împreună în semifinale și pentru a o elimina pe Serena Williams, numărul 1 mondial. Românca a câștigat cu 6-3 actul secund al întâlnirii cu Ivanovic și a trimis-o acasă pe sârboaică, luând-o pe Serena Williams alături de ea în careul de ași.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA, în SEMIFINALE la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de șase ori până acum. Poloneza are palmares pozitiv în fața româncei - patru victorii și două înfrângeri.

Vezi aici detalii despre acuzațiile lansate de americani la adresa româncei: Americanii pun presiune pe Simona Halep și o acuză de BLAT


Caroline Wozniacki - Serena Williams, în cealaltă semifinală

În cealaltă semifinală de la Turneul Campioanelor 2014 se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki și americanca Serena Williams. Wozniacki și-a câștigat toate cele trei partide din Grupa Albă, pierzând un singur set, în vreme ce calificarea liderului mondial a depins de rezultatul întâlnirii dintre Simona Halep și Ana Ivanovic. Cu două victorii în Grupa Roșie, Serena Williams a așteptat ca românca să câștige un set cu sârboaica, pentru a se califica în penultimul act al competiției de la Singapore.

Semifinala dintre Caroline Wozniacki - Serena Williams va fi prima a zilei de la Singapore. Daneza și americanca se vor întâlni sâmbătă, de la ora 9:30.

Vezi aici desfășurarea LiveText a meciului Simona Halep - Ana Ivanovic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel