SERENA WILLIAMS, calificată în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. A eliminat-o în SEMIFINALE pe CAROLINE WOZNIACKI, scor 2-6, 6-3, 7-6 (6)

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams și Caroline Wozniacki au jucat sâmbătă dimineață prima semifinală de la Turneul Campioanelor 2014. Meciul dintre cele două a fost unul dramatic în adevăratul sens al cuvântului, cu răsturnări de situație și mai multe mingi de meci salvate, decis într-un final în tie-break-ul setului 3.

Vezi și: Gest uluitor! Serena și-a pierdut controlul în meciul cu Wozniacki


FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Caroline Wozniacki a câștigat cu 6-2 un prim set în care Serena Williams a comis foarte multe greșeli neforțate, iar daneza a profitat din plin. În setul secund, americanca a părut jucătoare complet schimbată față de actul inaugural. Liderul mondial a controlat jocul și s-a impus cu 6-3, trimițând semifinala în set decisiv.

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În setul 3 dramatismul a atins cote maxime. Americanca a servit prima și s-a mers cap la cap până la 4-4, cu game-uri câștigate pe propriul serviciu. Wozniacki a reușit prima break-ul în decisiv. Caroline a avut 5-4 și a servit pentru finală. Serena a făcut însă re-break și a egalat la 5.

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În game-ul următor, daneza a avut o minge de break pentru 6-5 și serviciu, însă a trimis în fileu vole-ul care i-ar fi adus break-ul. Americanca a revenit și a făcut 6-5 în pentru ea.

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Pe serviciul danezei, aceasta a avut două mingi de 6-6, salvate însă de liderul mondial, care a revenit și a avut minge de meci. Wozniacki a reușit un punct superb și a anulat șansa Serenei, izbutind să împingă setul decisiv în tie-break.

Citește și: Halep, greșeală strategică. Și-a pus în pericol finala, de dragul presei

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Tie-break-ul a fost unul interzis cardiacilor. Caroline Wozniacki a avut 4-1. Serena a făcut 4-2, cu banda fileului, a reușit să revină și a dus scorul la 6-4, asigurându-și două mingi de meci. Daneza a salvat însă ambele șanse ale adversarei și a egalat la 6 în tie-break. 

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Liderul mondial a continuat să atace și a câștigat următorul punct, pentru 7-6 și încă o minge de meci. Serena Williams a concretizat cea de-a parta minge de meci a semifinalei și, cu 2-6, 6-3, 7-6 (6), s-a calificat în finala Turneului Campioanelor 2014, după 2 ore și 15 minute de joc.

FINALĂ TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. În ultimul act de la Singapore, Serena Williams va juca împotriva învingătoarei din semifinala Simona Halep - Agnieszka Radwanska.

În a doua semifinală de la Singapore se vor întâlni Simona Halep și Agnieszka Radwanska, iar partida va fi transmisă aici de WWW.DCNEWS.RO, în format LiveText.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel