Răsturnare de situație. Fosta soție a lui Condrea: Copilul nu mai era la mine. Eu stau în Băneasa

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus, joi seară, la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei", că patronul Hexi Pharma nu venea să ia copilul de la ea, mai ales că locuiește în Băneasa, ci a trimis un șofer s-o ia pe fetiță. 

"Fiica mea a fost la mine conform programului de vizitare, de vineri, când am luat-o de la școală. (...) La ora opt fără șapte minute, copilul a plecat de la mine, luat de șofer. Până atunci, noi am stat cu toate televizoarele pe desene animate. Nu venea să ia copilul, pentru că eu stau în Băneasa", a spus Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea. Ea a precizat că de regulă venea să ia copilul la orele 20:00-21:00.

Fosta soție a lui Dan Condrea a spus că fetița era îngrijorată că nu-și mai văzuse tatăl de miercuri. În plus, ea spune că a aflat de moartea lui Dan Condrea după ce sora sa a sunat-o pe mama sa și i-a spus că Dan Condrea a murit într-un accident de mașină.

Prin afirmațiile făcute, fosta soție a lui Dan Condrea anulează două informații. Prima că Dan Condrea se ducea să-și ia copilul, a doua că a mers la fața locului accidentului unde l-a recunoscut după haine pe fostul soț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel