Rareș Bogdan: Scandalul Hexi Pharma, răzbunarea unei femei înșelate

Rareș Bogdan susține că fosta soție a patronului Hexi Pharma, Laura Condrea, ar fi furnizat toate informațiile cu privire la neregularitățile care existau în cadrul companiei conduse de Dan Alexandru Condrea și afirmă că scandalul Hexi Pharma a fost o miză personală, răzbunarea unei femei înșelate.

Jurnalistul consideră că încrengăturile din sistemul de sănătate sunt uriașe, deoarece, pe baza unor informații primite de acesta de la un fost angajat Hexi Pharma, este vorba despre o ”caracatiță”, care cuprinde directori de spitale, manageri de spitale, ”spagă și taxe de protecție”: ”Vorbim de o firmă «acoperită», nu am niciun dubiu”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Cât despre fosta soție a lui Dan Condrea, moderatorul emisiunii "Jocuri de putere" Rareș Bogdan a precizat că "E frustrată și supărată. Această femeie recunoaște că dacă era încă căsătorită cu el (Dan Alexandru Condrea, n.r.), nu s-ar fi ajuns aici (...) Mă deranjează că soția care se simte vinovată într-un fel de moartea soțului ei a declarat toate acestea. A fost o miză personală, răzbunarea unei femei înșelate. A fost o formă de șantaj într-o formă pură", a mai precizat jurnalistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel