Fosta soție a lui Condrea, scandal la școală

Un echipaj de poliţie şi angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului au ajuns, miercuri, la şcoala 175 din Capitală, după ce au fost chemaţi în legătura cu solicitarea fostei soţii a lui Dan Condrea de a îşi lua copilul acasă deşi nu are custodia minorului.

 

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma, Laura Georgescu, a mers miercuri la Şcoala nr. 175 din Capitală, pentru a participa la serbarea de sfârşit de an a copilului pe care femeia îl are cu Dan Condrea. La finalul festivităţii, aceasta a vrut să plece împreună cu minorul însă conducerea şcolii s-a opus întrucât reprezentanţii unităţii de învăţământ ştiau că Dan Condrea este cel care avea custodia copilului, scrie gândul.info.

Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie de la Secţia 4 şi, ulterior, reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului, aceştia analizând dacă femeia poate lua copilul de la şcoală. 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel