Fetița lui Condrea, înregistrare bombă. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE

Fetița lui Dan Condrea și a Laurei Georgescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Într-o înregistrare făcută publică, micuța i-a povestit mamei sale ce se petrecea în casa în care locuia cu tatăl ei şi a vorbit despre loviturile pe care le-ar fi primit de la Condrea şi de la Uliana Ochinciuc.

"Uneori, Uliana se trezea la 12.00. Până la ora aia eu nu mâncam nimic. Tata voia să fac teme întruna, întruna, întruna. Nu mă lăsa să mă joc. Spunea că sunt copil prea mare pentru asta. Spunea că-s prea mare pentru păpuși și că trebuie să mă ocup mai mult de școală. Când plângeam, tati și Uliana mă certau și uneori mă băteau. Ziceau că mă bat ca să am de ce să plâng. Mă băteau pe piciorușe, chiar și peste guriță", a povestit fetița lui Dan Condrea.

Şi în urmă cu un an copila îi povestea mamei despre loviturile pe care le-ar fi primit. "Ma bat cam cel puțin o dată pe lună. Cel puțin! Bona îi spune lui tati și tata mă bate. Bona nu are voie, nu îi este permis să mă bată. Uliana nu are nici ea voie, dar se lasă singură. Ea nu are voie pentru că nu e mama mea", a spus micuţa, conform România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel