PROTESTE la Timișoara, București și Cluj pentru susținerea diasporei

Foto: opiniatimisoarei.ro
Foto: opiniatimisoarei.ro

Câteva mii  de oameni au iesit în strada, din nou, în Piata Operei din Timișoara,dar și la Cluj,  la mitinguri  de protest organizat chiar inainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale. 

Timișorenii sunt solidari cu alegătorii din Diaspora, care la primul tur au fost nevoiți să stea la cozi infernale pentru a-și exercita dreptul de vot.

Protestatarii poartă  cu ei steaguri ale regiunilor țării – Banat, Moldova, steagul României, dar și steagul scos de timișoreni la Revoluție, cu stema decupată, precum și pancarte pe care au scris fel de fel de mesaje: "Arde-i cu votul tău!", "Drept de vot pentru diaspora", "Votați cu capul, nu cu stomacul", "Alături de diaspora", "Jos comunismul", "Nouă ne pasa", "Game over", "Vreau o țară ca afară", "Unitar și indivizibil împotriva corupției și minciunii" și altele, precizează opiniatimisoarei.ro.

Protest în Piața Unirii - Cluj-Napoca

În Cluj sunt aproape 4.000 de oameni adunați în Piața Unirii veniți cu pancarte de solidarizare cu diaspora și împotriva Guvernului Ponta. Aici, în Piața Unirii se va sta până la 18,45, după care se va pleca într-un marș. Se anunță că vor fi aproximativ 7. 000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel