Parchezi neregulamentar? Ce hotărâre au luat polițiștii

Un departament specializat din cadrul Poliţiei Locale Sibiu va începe de sâmbătă să ridice maşinile staţionate neregulamentar, potrivit unei hotărâri luate de către Consiliul Local.

'Agenţii se vor deplasa în teren şi în baza sesizărilor primite din partea cetăţenilor la Dispeceratul Poliţiei Locale, la numerele de telefon 0369/911 şi 0269/208978. După ridicarea autovehiculului, agentul constatator va comunica la Dispeceratul Serviciului Public de Poliţie Locală Sibiu, care apoi va comunica Dispeceratului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, numărul de înmatriculare şi marca vehiculului ridicat, locul de unde acesta a fost ridicat şi locul unde este depozitat', se arată într-un comunicat de presă.

Şoferii ale căror maşini vor fi ridicate vor plăti 350 de lei, taxa pentru ridicare, plus 100 de lei, taxa pentru transport şi alţi 150 de lei, taxa pentru depozitare.

'Dacă proprietarul maşinii ajunge lângă maşină înainte ca aceasta să fie transportată spre locul de depozitare, atunci acesta va plăti doar costul ridicării, adică 350 de lei. În cazul în care proprietarul se prezintă la locul ridicării şi nu este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate, nu se va permite accesul acestuia în autovehiculul ridicat, iar vehiculul va fi transportat la locul de depozitare. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate în curtea fostei autobaze Tursib de pe strada Arieşului şi pot fi revendicate în program non-stop, casieria fiind deschisă', se arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel