Monica Macovei, după dezvăluirile făcute de Elena Udrea: Ar trebui să tacă cu toții

Monica Macovei afirmă că DNA și SRI sunt atacate de politicienii care vor "să scape" de acuzațiile care li se aduc sau urmează să li se aducă și care ar face mai bine să tacă, pentru că "și-au bătut joc de țara asta".

Declaratiile europarlamentarului au fost facute sambata, la Realitatea TV, intr-o emisiune in care Monica Macovei a fost intrebata cum comenteaza declaratiile din dosarul Microsoft, dar mai ales pe cele facute de Elena Udrea, in interviul acordat vineri.

"Ma intreb de ce nu vorbesc despre ei si ce au facut ei, de ce vorbesc despre altii? Dupa parerea mea ar trebui sa taca cu totii, sa stea cu capul plecat, ca si-au batut joc de tara asta de ani de zile", a comentat Monica Macovei.

Aceasta a precizat ca nu stie daca acuzatiile aduse de Elena Udrea SRI sunt adevarate sau nu, dar este de parere ca institutia a facut bine ca a negat ferm si nu a intrat in dialog cu cercetatii penal.

Citește și: Elena Udrea: Am acuzat un general SRI și e panică. Vor să-mi închidă gura

"Se ataca DNA si SRI pentru ca SRI lucreaza cu DNA - coruptia e una din amenintarile la adresa sigurantei nationale (...) Cei care vor sa scape, vor da intotdeauna in DNA si in cei de la SRI. Se intampla asta, vedem ca sunt acuzati, terfeliti, si procurorii si judecatorii de la Inalta Curte care dau condamnari", a mai declarat Monica Macovei.

Revenind la declaratiile Elenei Udrea, europarlamentarul a mai afirmat ca "nimeni din Europa nu ia in considerare aceste declaratii" si ca ele nu afecteaza imaginea DNA si SRI.

"Imaginea acestor institutii este data de rezultatul activitatii lor", a mai declarat Monica Macovei, reamintind ca in baza acestor rezultate DNA, ANI, ICCJ au fost laudate in raportul MCV dat publicitatii in aceasta saptamana.

In context, Monica Macovei a declarat ca "DNA isi face treaba foarte bine", dovada ca au ajuns in spatele gratiilor oameni care nu s-ar fi asteptat, de la fosti premieri sau ministri, pana la politicieni sau oameni de afaceri ce pareau intangibili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel