Alina Bica l-a acuzat pe Florian Coldea (SRI) în fața judecătorilor

Vineri, în ședința de judecată de la Înalta Curte în care s-a decis arestarea sa preventivă, fosta șefă a DIICTOT Alina Bica a lansat acuzații la adresa generalului SRI Florian Coldea. În aceeași zi, Elena Udrea a acordat un interviu în care susține că Alina Bica i-a relatat că este victima presiunilor lui Coldea în două dosare aflate la DIICOT.

Întrebată în legătură cu faptul că Bica ar fi făcut declaraţii "cutremurătoare" în sală şi că a adus acuze adjunctului de la SRI, avocata acesteia, Laura Voicu a răspuns: "Dacă adevărul poate fi considerat cutremurător, atunci da, a fost o declaraţie cutremurătoare", conform Mediafax.

De asemenea, întrebată dacă Alina Bica ar fi fost ameninţată cu moartea într-un hotel de la malul mării de doi deputaţi PSD, Laura Voicu a spus că această declaraţie a fost făcută de un alt co-inculpat şi a precizat că nu poate da detalii, întrucât se află în faza de urmărire penală.

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin și Alin Cocoș au fost arestați - ICCJ

"Dar există foarte multe ameninţări la adresa doamnei procuror Bica", a spus Voicu. adăugând că Alina Bica se teme pentru propria viaţă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că în instanţă s-a afirmat că Alina Bica a fost ameninţată cu moartea într-un hotel din Constanţa de doi deputaţi PSD în legătură cu ancheta pe care o făcea în dosarul RAFO-Carom al omului de afaceri Ovidiu Tender şi că patronul hotelului respectiv ar fi fost de faţă.

Elena Udrea a declarat vineri într-un interviu pentru Hotnews că Florian Coldea, la acel moment adjunct al şefului SRI, făcea presiuni pentru a fi luate anumite decizii în două dosare aflate la DIICOT, unul referitor la vânzări de cereale şi un altul cel al lui Ioan Niculae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel