Traian Băsescu, adeziune online la asociația fondată de Monica Macovei

Membrii Comisiei de integritate a Asociației M10, fondată de europarlamentarul Monica Macovei, au avut surpriza să descopere că pe lista celor au cerut să adere la asociație figurează și numele Traian Băsescu.

În realitate, adeziunea nu aparține fostului președinte al României, Traian Băsescu, ci unui internaut cu o identitate falsă, după cum afirmă Mihai Politeanu, cel care se ocupă de adeziunile online la asociația fondată de către Monica Macovei împreună cu mai multe persoane din societatea civilă, relatează expresmagazin.ro.

„Comisia de integritate a Asociației M10 analizează lista celor care doresc să devină membri ai asociației. Am dat peste domnul. Identitatea e falsă, dar tot m-a distrat. Gluma e bună", a scris, pe Facebook, Mihai Politeanu.

De altfel, în urmă cu o zi, Mihai Politeanu anunța că membrii Comisiei de integritate și arbitraj a Asociației M10 s-au întrunit pentru a analiza cele circa 3500 de cereri de adeziune la Asociația M10, completate online și că 101 persoane au primit deja aviz negativ intrării în asociație.

Procesul de evaluare continua și astăzi, urmând ca, duminică, Adunarea Generală să decidă, prin vot electronic, admiterea de noi membri.

Macovei, coliziune cu Lăzăroiu: N-am niciun plan cu Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel