Macovei, coliziune cu Lăzăroiu: N-am niciun plan cu Băsescu

Europarlamentarul Monica Macovei îl contrazice pe fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu, arătând că nu are niciun plan de colaborare politică alături de fostul președinte Traian Băsescu.

"A apărut un articol de opinie al lui Lăzăroiu, l-a scris fără o discuție înainte și e opinia lui, n-am discutat cu președintele despre asta, nu avem niciun plan. E ideea lui Lăzăroiu", a declarat Macovei, luni, la Adevărul Live.

Sebastian Lăzăroiu scria în luna decembrie că un tandem Macovei-Băsescu ar face "ravagii" pe scena politică.

Monica Macovei: Facem un partid, din ăsta de secolul XXIII, modern

"Un PMP fără Elena Udrea, păstorit de Traian Băsescu, are șanse să facă o mare surpriză la alegerile din 2016. Aș spune chiar mai mult decât atât – un tandem Traian Băsescu-Monica Macovei, sub umbrela PMP, ar putea să facă ravagii în clasa politică în următorii doi ani. Dar, desigur, acesta nu este decât un scenariu posibil. Animozitățile dintre cei doi, apărute mai ales după episodul numirii procurorilor din 2013, au instalat deja o răceală care nu poate fi depășită decât prin pragmatism politic și viziune pe termen lung. Paradoxal, nici Macovei și nici Băsescu nu sunt lipsiți de aceste două calități. Rămâne de văzut în ce măsură reactivarea lor ar putea duce la o nouă apropiere", a scris Sebastian Lăzăroiu, într-o analiză publicată pe contributors.ro.

Macovei l-a criticat pe președintele Klaus Iohannis pentru că nu a îndeplinit solicitările sale legate de legea înființării unui partid cu doar 3 persoane și legea votului electronic.

"I-am cerut asta și nu s-a întâmplat până acum (...) La telefon mi-a zis da, acum văd că nu s-a întâmplat nimic", a declarat Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel