Mircea Geoană: Evacuarea Antenelor, politică și iar politică! Poliță plătită la sfârșit

ANAF a dat un ordin prin care sediile televiziunilor Intact trebuie evacuate în cinci zile. Mircea Geoană consideră că este o poliță plătită la sfârșit și că ordinul este unul clar politic. 

"Eu sunt educat în spiritul interesului public. Atunci stau şi mă întreb: nu cumva acest un an şi jumătate de când statul român, prin intermediul Fiscului este girantul de bună credinţă al acelor active, în această perioadă, din motive politice fosta conducere a ANAF a încercat să ţină aceşti oameni pe sârmă, încurcaţi? Ca să depindă, pentru că erau campanii prezidenţiale... Pentru că altfel, ceea ce se încearcă azi - găsirea unei soluţii pentru recuperarea prejudiciului - ar fi trebuit să conducă acum un an şi jumătate la primele gesturi explicite din partea ANAF-ului şi care să spună: 'domnilor de la Antena 1, Antena 3 etc, doriţi să rămâneţi chiriaşi şi să plătiţi în fiecare lună să plătiţi o anumită sumă?'. Şi atunci, s-ar fi adunat până acum la vistieria statului, la recuperarea prejudiciului, pe care instanţa a decis-o, câteva milioane bune de euro. De ce nu au făcut acest lucru până acum? Nu pentru că funcţionarii de la ANAF nu ar fi vrut s-o facă. Sunt convins că sunt oameni serioşi acolo", a opinat Mircea Geaonă la Realitatea TV.

"Poliță plătită la sfârșit"

Președintele PSRO a spus clar: "Este politică, politică şi iar politică! Iar faptul că decizia a fost luată pe 8 februarie, cu puţin înainte ca această faimoasă echipă de profesionişti politici să fie debarcată de Justiţie, îmi arată că a fost o poliţă plătită la sfârşit. Nu vreau să iau partea vreunui trust de presă, nu este treaba mea! Dar din punct de vedere a ce s-a întâmplat cu această situaţie, este este o gestionare proastă a banului public în acel un an şi jumătate. (...) În spate e o cauză politică, nu una financiară sau legală".

Sediile Antena 1 și Antena 3 urmează să fie evacuate în cinci zile, potrivit ordinului înmânat, luni, de ANAF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel