Rareș Bogdan, mesaj surprinzător în cazul ANAF-Antena 3

Jurnalistul Rareș Bogdan a transmis un mesaj cu privire la ordinul ANAF prin care cele cinci televiziuni Intact trebuie să părăsească sediile în cinci zile. 

"Unii pe internet, am văzut, s-au bucurat, pe mine m-a întristaz vestea. Sunt colegii mei, care de-a lungul timpului au încercat, cu toate derapajele, să spună adevăruri românilor. Uneori au făcut-o bine, alteori au făcut-o mai puţin bine, uneori interesat, alteori complet dezinterisat. Prefer, în astfel de momente, să îmi amintesc de lucruri pozitive, de dezvăluirile pe care aceşti oameni le-au făcut", a afirmat Rareş Bogdan, potrivit realitatea.net

"Singur, respect instituţiile statului, dar eu mă întreb foarte simplu de ce erau necesare 10 maşini de la ANAF prezente la sediile Antenelor? De ce nu a venit o maşină? Un domn care să anunţe că trebuie evacut spaţiul sau să facă măsurători pentru a vinde, închiria spaţiul. Puteau discuta civilizat la o cafea. Oamenii de acolo, conducerea, va înţelege că trebuie să părăsească clădirea, dar să le lase timp. În cinci zile nu poţi să muţi o televiziune", a afirmat jurnalistul.

Realitatea, chirie de 43.000 de euro

Realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" a precizat: "Eu înţeleg că oamenii trebuie să părăsească sediile, dar daţi-le un termen. Sau poate nu le vor părăsi şi vor plăti chirie. Poate vă înţelegeţi cu ei şi vă plătesc chirie. Realitatea TV plăteşte o chirie uriaşă, de 43.000 de euro pe lună. O plătim cu greu, dar până la urmă o plătim că altfel ne-ar fi dat afară. Şi Antena, dacă stăteaţi de vorbă cu ei şi le spuneaţi că pe sediile lor trebuie să plătească 50.000 de euro, 20.000 de euro, ajungeaţi la o înţelegere. Aşa se face. Îmi pare rău, nu se poate muta o televiziune în cinci zile". 

[citeste si]

Rareş Bogdan a mai spus că atunci când Realitatea TV s-a mutat de la Casa Presei a durat ceva timp şi emisia s-a făcut o perioadă de timp dintr-un cort. "A fost complicat. Deci o televiziune ca Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars se poate muta în luni de zile şi costă", a precizat el. Jurnalistul apreciază că prețul mutării s-ar ridica la un milion de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel