Mesajul lui Ioan Oltean către deputați: "Vreau să mă salvez eu"

Deputatul liberal Ioan Oltean a declarat, miercuri, că nu doreşte să fie salvat de colegii din Comisia Juridică, susţinând că vrea să se salveze singur. 

Ioan Oltean s-a prezentat miercuri la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor unde urmează să fie audiat.

Întrebat dacă doreşte să fie salvat de colegi de la arestul preventiv, Ioan Oltean a spus: "Nu, vreau să mă salvez eu". Comisia juridică a Camerei Deputaţilor se reuneşte miercuri pentru a analiza cererile cu privire la arestarea preventivă a deputaţilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu şi pentru a face rapoarte pe aceste solicitări.

[citeste si]

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea preşedintelui Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea arestării preventive a deputaţilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu, urmăriţi penal în dosarul despăgubirilor ANRP către omul de afaceri Mihai Rotaru. În conformitate cu prevederile legale, şefa DNA l-a sesizat pe procurorul general al României pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a lui Cătălin Teodorescu, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, acesta fiind trimis în judecată sub control judiciar în altă cauză, şi a lui Ioan Oltean, pentru trafic de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel