Ce spune Udrea despre dosarele ANRP și situația lui Ioan Oltean

Elena Udrea a vorbit vineri despre dosarele ANRP, afirmând că "marea majoritate a dosarelor de retrocedări se aprobau pe pile şi pe şpagă". Întrebată despre cazul deputatului Ioan Oltean, împotriva căruia DNA a cerut Parlamentului o cerere de reţinere şi arestare, Elena Udrea a refuzat să comenteze.

"Despre ANRP pot să vă spun lucruri. Despre Ioan Oltean am refuzat să comentez. Nu comentez oameni", a spus Elena Udrea la România TV.

"Am aflat că la ANRP marea majoritate a dosarelor de retrocedări se aprobau pe pile şi pe şpagă. Am spus această informație fostului preşedinte Traian Băsescu, care a transmis-o mai departe instituţiilor statului, care au spus la acea vreme că nu se confirmă. Între timp s-a confirmat că aşa au stat lucrurile. (...) Cât priveşte situaţia unui om, împotriva unui deputat, în cazul căruia se cere arestarea preventivă, nu am ce să comentez", a continuat fostul ministru.

[citeste si]

Elena Udrea a precizat însă că a semnalat în trecut faptul că Sergiu Diacomatu nu a respectat legea şi a cerut să fie demis.

"Legat de nişte persoane din fruntea ANRP, cum ar fi domnul Diacomatu, am semnalat celor care îi susţin politic în funcţie că ştiu de la oameni că nu respectă legea în activitatea pe care o susţine şi am cerut să îl retragă din funcţie ceea ce s-a întâmplat", a adăugat Elena Udrea.

Întrebată dacă în calitate de fost membru marcant al PDL este mândră că a girat un om ca Ioan Oltean, Elena Udrea a declarat: "Guvernul acela a făcut multe lucruri de care sunt mândră. A făcut şi greşeli. La ANRP greşelile au durat pe parcursul mai multor guverne".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel