Mesaj emoționant al lui Adrian Năstase pentru soția sa, Dana: Mi-a fost alături

Adrian Năstase a postat pe blogul personal un mesaj emoționant pentru soția sa, Dana, care împlinește, dumincă, 60 de ani.

"Dana implineste astazi 60 de ani. Eu voi avea, peste o luna, 65 de ani. Vom implini, peste doua luni, si 30 de ani de casatorie. Mi-a fost alaturi, mai ales, la greu. Timpul a trecut, uneori, repede, alteori, incet. Am lasat in urma dezamagiri, tradari, neimpliniri dar am avut si multe bucurii impreuna. La multi ani, Dana!", a scris Adrian Năstase pe blog.

Dana Năstase povestea, în anul 2012, că ea l-a cerut în căsătorie pe Adrian Năstase după ce fostul premier a gătit un păstrăv umplut, delicios.

"Mi-a plăcut foarte mult păstrăvul pe care l-a făcut şi am crezut că aşa o să meargă toată viaţa. Nici nu mai ţin minte exact cum m-a cerut în căsătorie. Noi ne-am cunoscut, am locuit împreună o bucată de timp şi până la urmă cred că l-am cerut eu. I-am zis, hotărăşte-te, ori da, ori nu. Nunta am făcut-o într-o miercuri şi a durat trei zile şi trei nopţi", a spus Dana Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel