Adrian Năstase, fotografie de weekend

Fostul premier Adrian Năstase atrage atenția într-un mod mai puțin obișnuit că în România este nevoie de subvenționarea energiei electrice pentru irigații.


În cea mai recentă postare pe blogul personal, Adrian Năstase dezvăluie cum a petrecut acest sfârșit de săptămână, publicând totodată și o fotografie în care apare alături de soția sa, Dana Năstase, în mijlocul unei culturi de floarea-soarelui. Fostul premier semnalează însă că lanurile pe care le-a întâlnit în drumul său sunt afectate de secetă și atrage atenția că este nevoie de subvenționarea energiei electrice pentru irigații.

Valentin-Alexandru Jucan, CNA, replică pentru Adrian Năstase: Nu vă mai plângeți. Răbdați

"La acest sfârsit de săptămână, am vizitat o familie de prieteni din Dolj. Am profitat de ocazie pentru a admira lanurile de grâu dar si culturile de porumb si cele de floarea soarelui – care suferă insă din cauza secetei. Fără subventionarea energiei electrice pentru irigatii, recolta va avea probleme. Peste tot au apărut insă pepenii. Extrem de gustosi. Acum, din nou acasă. Cu eternele intrebări de politică internă si cu o ecuatie externă dificilă – criza din Grecia", a scris Adrian Năstase, duminică, pe blogul său.

Yanis Varoufakis: Angela Merkel deține cheia pentru rezolvarea crizei elene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel