Valentin-Alexandru Jucan, CNA, replică pentru Adrian Năstase: Nu vă mai plângeți. Răbdați

Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) a transmis fostului premier Adrian Năstase o replică tăioasă la doar o zi după ce acesta susținea în cadrul unei scrisori deschise adresate instituției că membrii acesteia "par a se trezi doar în perioada campaniilor electorale, atunci când reprezentanții partidelor își numără reciproc minutele de publicitate politică" și că nu se mai justifică finanțarea CNA.

Adrian Năstase a adresat, vineri, o scrisoare deschisă CNA, în care acuză instituția că nu face nimic în legătură cu apelativele care i-au fost adresate de Radu Banciu, în direct, adăugând că "finanațarea" Consiliului Național al Audiovizualului nu se mai justifică".

Adrian Năstase, scrisoare deschisă către CNA: Somn ușor!

O primă reacție față de cele susținute de fostul premier a venit din partea celui mai tânăr membru al CNA, secretarul de stat Valentin-Alexandru Jucan.

Acesta, în cadrul unei scrisori deschise publicate pe contul său de socializare și adresate lui Adrian Năstase, îi transmite fostului premier că a primit-o cu "o anumită satisfacție", întrucât cuvintele pe care le-exprimat reprezintă "suma viciilor" pe care le-a lăsat moștenire generației sale, "o generație pe care, acum, marii bărbați politici ai țării o numesc "ratată"".   

Valentin-Alexandru Jucan îi reproșează, între altele, fostului premier că agresorii gazetarului timișorean Ino Ardelean nu au fost prinși nici până acum, deși fapta a fost săvârșită în 2003 și a primit solicitări în scris să se asigure că vinovații vor fi prinși. 

Ce spune Juncan despre limbajul folosit în unele emisiuni acuzate de Năstase 

Pe de altă parte, Jucan menționează că "acei bravi membri CNA pogorâți din zona Kiseleff, consideră că "nemernic", "mercenară-i mă-ta", "găozarule", "creatură împuțită", "târâtură portocalie", e.t.c., sunt simple opinii, cel mult scăpări la nervi, evident din cauza altora".

În finalul scrisorii deschise, Valentin Jucan îi transmite fostului premier să-i scutească pe membrii CNA de solicitările sale "tardive", recomandându-i, totodată, să nu se mai plângă și să rabde. 

"Vă rog, domnule Năstase, scutiți-ne de solicitările dumneavoastră tardive. Eu, cel puțin, vă consider direct responsabil de pulverizarea conștiinței colective a românilor, a moralității în presă și de pierderea realității, ca reper, a generației mele, împinsă de la spate numai pentru executarea mizeriilor politice sau pentru bunăstarea mai-marilor partidului. Eu, cel puțin, nu vă voi ierta niciodată pentru modul în care ați știut să fiți cel mai capabil Premier al României, cu o pregătire intelectuală rară, dar numai în folosul acoliților domniei voastre, nu și al meu, un simplu tânăr care la vremea guvernării dumneavoastră dorea să părăsească România. Așa că nu vă mai plângeți. Răbdați", încheie Valentin Jucan.

Citește AICI textul integral scris de Valentin Juncan 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel