Întrebări-cheie pentru Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros 2015

După eliminarea numărului 3 WTA de la Roland Garros 2015, Tennis World USA a publicat un articol cu titlul "Simona Halep și inexplicabila sinucidere a tenisului său". Jurnaliștii încearcă să identifice cauzele pentru înfrângerea suferită de româncă în meciul cu Mirjana Lucici-Baroni și pun câteva întrebări extrem de pertinente.

Vezi și: CUTREMUR la Roland Garros! Simona Halep a fost ELIMINATĂ în turul 2

”Simona nu a câștigat Turneul Campioanelor, dar a părăsit Asia cu promisiunea nespusă de a fi în elita tenisului în anul următor. Dar Simona, dintr-un anume motiv, a decis că este timpul să schimbe ceva în jocul său.

De ce o jucătoare ce tocmai a ajuns în prima sa finală de Grand Slam, în semifinale la Wimbledon și a terminat pe podiumul WTA ar face așa ceva este un mister prea mare pentru a fi rezolvat.

De ce Simona s-a gândit că este timpul să-și schimbe jocul? De ce nu a continuat să urmeze calea care a dus-o spre marele succes?

Cel mai important, Simona a decis să meargă împotriva instinctului său, să lupte împotriva modului în care se potrivea jocul său cu adversarele puternice, ea a încercat să loveasca mingea mai tare", a notat Tennis World USA, conform gsp.ro.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros

Americanii au tras și un semnal de alarmă cu privire la noua tactică aleasă de Simona Halep.

"E îngrijorător. Nu numai că Simona nu și-a revoluționat jocul, dar nici măcar nu știe de ce a făcut asta. Și vorbim despre locul 3, una dintre cele mai bune jucătoare din lume", au mai scris jurnaliștii de peste Ocean.

Reacția celor de la Tennis World USA a venit după ce Simonei Halep a declarat, în urma eliminării de la Roland Garros 2015: ”Înainte de Roland Garros, am luat o decizie împreună cu stafful meu tehnic, pentru a-mi îmbunătăți jocul. Am încercat la antrenamente să dau mai tare în minge, să am lovituri mai puternice. Acum îmi dau seama că nu e stilul meu, că nu mă caracterizează și, de aceea, cred că voi reveni la jocul cu care mă simțeam confortabil, adică cel de dinainte”.

Vezi și: Simona Halep, REACȚIE după meciul cu Mirjana Lucici-Baroni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel