Simona Halep riscă să părăsească Top 3 WTA, după eliminarea de la Roland Garros

Eșecul înregistrat astăzi de Simona Halep în turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros pune în pericol poziția pe care românca se află în clasamentul mondial.

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, a părăsit, miercuri, competiția de la Roland Garros, după ce a fost eliminată de croata de pe poziția 70 în lume, Mirjana Lucic-Baroni, cu scorul 5-7, 1-6

Însă veștile proaste nu se opresc aici. Simona Halep ar putea pierde chiar și două poziții în clasamentul WTA, fiind pentru prima dată în ultimul an în care sportiva din Constanța ar părăsi Top 3.

SIMONA HALEP, eliminată de la ROLAND GARROS de MIRJANA LUCIC-BARONI, după 5-7, 1-6

Poziția ei în clasament depinde de ce vor face la Paris Maria Sharapova, a doua clasată înaintea turneului, Petra Kvitova, a patra clasată, și Caroline Wozniack, locul cinci, scrie digisport.ro.

La finalul competiției de la Roland Garros, Simona Halep va avea 6130 de puncte, deși la startul turneului avea 7360 de puncte.

Kvitova a depășit-o deja, într-un clasament, trecând un tur la Paris, dar, de asemenea, a depășit-o și pe Sharapova, într-o ierarhie virtuală live.

Dacă Sharapova joacă sferturi de finală la Roland Garros, Simona va ajunge pe locul 4 WTA, iar dacă, în același timp, Caroline Wozniacki va juca finala competiției, românca va cădea până pe locul 5.

Pe 5 iunie 2014, Simona Halep a intrat pentru prima oară în carieră în Top 3 WTA, după ce a disputat finala ediției de anul trecut de la Roland Garros. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel