SIMONA HALEP, mai bună la ROLAND GARROS 2015 decât anul trecut. Cum explică Virginia Ruzici progresul

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Simona Halep participă la Roland Garros 2015, unde miercuri va juca în turul 2, cu Mirjana Lucic-Baroni (Croația, locul 70 WTA).

MECIUL SIMONA HALEP - MIRJANA LUCIC-BARONI ESTE LIVE AICI


SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Românca a ajuns anul trecut până în finală pe zgura franceză, iar managerul ei, Virignia Ruzici, a vorbit despre progresul Simonei Halep față de de sezonul trecut.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. "Simona a venit la Roland Garros într-o formă foarte bună. A jucat bine la Roma, unde a fost eliminată în semifinale. Jocul ei este așa cum vrea ea.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Ea este o jucătoare de zgură. Pe această suprafață se mișcă mai bine decât adversarele ei, alunecă foarte bine și variază foarte mult jocul.

SIMONA HALEP - ROLAND GARROS 2015. Față de anul trecut, Halep joacă mai bine și întră mai mult în teren. Acum anticipează mai bine loviturile adversarelor și ajunge mai repede la minge. În plus, este mai agresivă la retur și și-a îmbunătățit serviciul", a declarat Virginia Ruzici, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial de la Roland Garros 2015.

Vezi și: Zi plină pentru români la Roland Garros! Vezi programul meciurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel