Gorghiu: Materiale PSD anti-Iohannis, cer ca Poșta Română să nu le mai distribuie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, solicită Poștei Române să nu mai distribuie "materialele PSD anti-Iohannis" și cere autorităților să verifice modul în care s-a făcut distribuirea acestora, precum și modalitatea în care au fost folosite datele cu caracter personal.

"Cer Poștei Române să înceteze de urgență și cerem organelor abilitate să verifice cum s-a făcut distribuirea fluturașilor (cu Iohannis care promite că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale va gira tăierea de pensii și de salarii — n.r.), cum au fost folosite datele cu caracter personal de către oameni ai PSD, cu funcții de conducere în PSD, puși la Poșta Română pentru a servi în scop electoral", a spus Gheorghiu.

"Eu întreb Poșta Română cu ce drept a făcut acest lucru, cu ce drept și-a permis să folosească date cu caracter personal ale românilor pentru a putea trimite aceste materiale negative? Vă spun în același timp că ACL a sesizat toate birourile electorale județene din țară și zilele acestea vom avea primele soluții privitoare la distribuirea materialelor negative", a mai declarat Alina Gorghiu marți, într-o conferință de presă.

CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS: Nu voi schimba GUVERNUL PONTA, dacă voi ajunge președinte

Ea a susținut că PSD și Victor Ponta folosesc Poșta Română pentru a distribui "materiale mincinoase".

"Am constatat cu stupoare că ieri Poșta Română a reacționat fără să publice acest contract, fără să ne spună dacă în mod gratuit sau aproape gratuit distribuie acești fluturași. Ne-a spus doar că distribuie fluturași și că nu răspunde pentru conținutul lucrurilor pe care le distribuie. Îi întreb pe cei de la Poșta Română oare dacă aceasta nu este o lipsă de discernământ să distribuie absolut orice", a afirmat Gorghiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, "la Poșta Română, la sediul PNL și probabil la foarte multe ONG-uri s-au primit mii de sesizări în acest caz".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel