Marian Vanghelie, despre Sebastian Ghiță: Îmi mențin afirmațiile despre acesta

Marian Vanghelie a făcut primele declarații după autosuspendarea din PSD. "Nu vreau să creez eu probleme partidului, eu am mai parcurs etapele acestea cu autosuspendările. Am experiență și nu am nicio problemă", a declarat Marian Vanghelie la ieșirea de la ședința PSD. 

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 a spus că nu dorește să fie un subiect în care să se discute despre ce am spus. "Cred că a fost un interes din partea unora să creeze un subiect pe această temă ca să pic și eu, dacă tot nu am fost pe stenograme, dacă nu am nici offshore, dacă nu am nici probleme, măcar să capăt puțină experiență cu autosuspendarea privitor la ceea ce am spus. S-a purtat o discuție normală și  colegială vizavi la ce se va discuta în următoarea perioadă în presă. Și am spus că dacă asta este problema mă autosuspend până când va fi primul Comitet Executiv.

Funcția mea se numește Marian Vanghelie. Eu nu am  o probleme cu funcțiile", a declarat Vanghelie.  

Citește și: CRIZĂ în PSD. Dan Șova, Marian Vanghelie și Sebastian Ghiță, suspendați din funcțiile deținute în partid

De asemenea, Marian Vanghelie a spus că își menține afirmațiile la adresa lui Sebastian Ghiță, la faptul  că îl bănuiește că se află în spatele acțiunii de urmărire a sa și a familiei sale din ultima perioadă.

"La domnul Ponta a fost o scăpare firească, la nervi, poate că și din cauză că toată lumea îl consideră pe domnul Ghiță, eu nu l-am considerat niciodată vreun  membru vechi de partid... Fac și eu ca domnul Iohannis. Cred că am avut ghinion să pic în contextul problemelor cu celelate tipuri de probleme", a mai spus Marian Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel