Lider PNL, din culisele partidului: Iohannis ne-a spus 'uitați de mine'

Alina Gorghiu și Mugur Ciuvică, invitați în ediția de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei"
Alina Gorghiu și Mugur Ciuvică, invitați în ediția de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a relatat că noul președinte ales al României, Klaus Iohannis, le-a mărturisit colegilor liberali că nu se va implica de nicio manieră în activitatea partidului în următorii cinci ani.

"Apreciez foarte mult ce ați făcut pentru campania asta, dar uitați că exist următorii cinci ani de zile în raportul partid - președinte", le-ar fi spus Iohannis liberalilor, a relatat Alina Gorghiu, miercuri seară, la Antena 3.

Desprinderea totală a lui Iohannis de PNL ar fi o atitudine extrem de diferită de cea a președintelui Băsescu, care anul acesta a creat un partid pentru care a făcut campanie la europarlamentare și prezidențiale. 

Liderul liberal Klaus Iohannis a declarat marți, la capătul unei ședințe de partid, că PNL vrea să preia puterea în 2015 sau, cel târziu, în 2016, când vor fi alegeri legislative.

"În ce priveşte Guvernul, o să vă spun foarte clar: ceea ce dorim este o schimbare a puterii în România. Noi, PNL, dorim să preluăm puterea. Acest lucru se va întâmpla în 2015, cel târziu în 2016. Nu dorim o cosmetizare a guvernului PSD", a mai spus preşedintele ales.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel