Exclusiv: Rareș Mănescu, despre plecarea la partidul lui Tăriceanu

Rares
Rares

Vicepreședintele PNL, Rareș Mănescu, a făcut declarații pentru DC News în legătură cu știrea despre plecarea sa la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Un site a anunțat, pe surse, în cursul zilei de miercuri, că Partidul Reformator Liberal va da o lovitură de imagine, prin cooptarea unui membru marcant al PNL. Astfel, se anunța că Rareș Mănescu, primarul sectorului 6 și un membru de bază al conducerii PNL, va părăsi partidul, rămânând membru doar formal, pentru a nu pierde primăria. La fel ca Emil Boc, care a rămas în acte membru PDL, dar s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară și a lipsit de la toate evenimentele organizate de democrat-liberali, participând, în schimb, la acțiunile PMP.

Contactat de DC News, Rareș Mănescu a negat categoric orice apropiere de Călin Popescu Tăriceanu sau de partidul pe care acesta se străduiește să-l înființeze.

”Este o minciună gogonată, a spus Rareș Mănescu, pentru DC News. Nici pomeneală să plec din PNL. Lansarea acestui zvon fără nicio bază reală este un joc murdar, menit să proiecteze o imagine falsă. Aceea că partidul lui Tăriceanu ar exista cu adevărat, când noi știm cu toții că este o mascaradă, o grupare de Stânga, sponsorizată de PSD, o formațiune de trădători care fac jocurile socialiștilor”.

Renate Weber, altă personalitate a PNL care este vizată de zvonurile privind părăsirea partidului, a negat, de asemenea, orice intenție de plecare din PNL. ”Nici nu mi-am pus problema, a declarat Renate Weber pentru DC News. Sunt eurodeputat PNL, acționez în grupul PPE, așa cum a decis partidul”, a adăugat d-na Weber.

Strategia prin care se vehiculează nume ale unor lideri PNL dispuși să-l urmeze pe Călin Popescu Tăriceanu a fost folosită din momentul în care acesta s-a alăturat PSD. Schimbarea de tactică vizează implicarea unor personalități marcante, care să transmită un semnal puternic către liberalii din organizațiile locale. Dacă, în cazul d-nei Weber, pierderea unui europarlamentar ar fi fost doar o lovitură de prestigiu, plecarea lui Rareș Mănescu ar fi afectat puternic funcționarea Alianței Creștin-Liberale. Mănescu conduce un sector mai mare decât multe municipii și s-a dovedit un bun organizator în campaniile electorale de până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel