Preda: De ce a preferat-o Ponta pe Mănescu la Transporturi

IMG_2813_5289e829b7-1
IMG_2813_5289e829b7-1

Cristian Preda scrie, pe blogul personal, că a descoperit de ce a preferat-o premierul Victor Ponta pe Ramona Mănescu ca propunere pentru Ministerul Transporturilor, și nu pe "mult mai experiementatul" Nini Săpunaru. Europarlamentarul susține că a descoperit răspunsul într-un interviu acordat de actualul ministru al Transporturilor. 

Cristian Preda scrie: "Cred că răspunsul se află într-un interviu acordat de Mănescu gazetei Curentul, pe care revista presei trimisă astăzi pe adresa deputaților români din PE îl citează. Iată ce spune Mănescu: 'Îmi place foarte mult să pilotez mașini. Particip și la tot felul de raliuri, teste pe diferite tipuri de mașini, derapaje controlate, fie pe gheață, fie pe uscat. Am participat și în țară și în străinătate, de exemplu, în Finlanda, pe lacuri înghețate'". Europarlamentarul a ajuns la concluzia că premierul, "între un fost șef al vămilor anchetat de DNA și experiența derapajului controlat, copilotul din fruntea executivului a ales varianta a doua".

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că alegerea dintre Ramona Mănescu și Nini Săpunaru i-a aparținut premierului Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel