Elena Udrea, denunț la DNA. Cum a răspuns Laura Codruța Kovesi, menționată în denunț

Elena Udrea a anunțat, vineri, în cadrul unui interviu acordat pentru hotnews.ro, că a depus un denunț la DNA pe numele directorului interimar al SRI, Florian Coldea.

Vezi și: Udrea, denunț la DNA pe numele șefului SRI: "Ghiță mi-a spus că Florian Coldea mă urăște"

Elena Udrea îl acuză pe Florian Coldea că a instrumentat o campanie împotriva sa și că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro deputatului Sebastian Ghiță, pentru a-i susține televiziunea, România Tv.

Inițial, cei de la hotnews.ro au scris că Elena Udrea a depus denunț și pe numele Laurei Codruța Kovesi, dar informatia a fost imprecisă și corectată ulterior. Denunțul a fost depus doar pe numele lui Florian Coldea, iar Elena Udrea a transmis ca a menționat-o și pe Kovesi, fără a detalia însă în ce context a vorbit despre șefa DNA.

La scurt timp după publicarea interviului cu Elena Udrea, procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a reacționat și a transmis că nu este pentru prima dată când suspecții fac afirmații denigratoare.

"Nu este prima dată când suspecții fac afirmații denigratoare. Nu comentez afirmații denigratoare", a reacționat șefa Direcției Naționale Anticorupție, conform B1 Tv.

Pe de altă parte, oficiali DNA au anunțat că denunțul făcut de Elena Udrea a fost primit, înregistrat și urmează pașii procedurali, transmite Agerpres.

Citește și: Prima reacție a lui Ghiță după denunțul făcut de Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel