Tudose spune ce l-ar convinge pe Marcel Ciolacu să candideze la prezidenţiale

Mihai Tudose, europarlamentar și vicepreşedinte al PSD, a zis vineri, la Brăila, faptul că un rezultat bun pentru social democraţi la alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie l-ar putea convinge pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, să candideze la prezidențialele din toamnă.

Mihai Tudose a evidențiat faptul că dacă Marcel Ciolacu este bun pentru conducerea PSD 'e bun să conducă şi România'.

'În septembrie sau când vor fi alegerile prezidenţiale (...) să fim cu toţii uniţi şi să generăm un restart bun pentru un preşedinte social-democrat. Pentru domnul Ciolacu! Aşa cum am mai spus-o, dacă noi toţi l-am ales pe domnul Ciolacu preşedintele partidului, păi înseamnă că e cel mai bun dintre noi. Dacă e cel mai bun, e bun să conducă şi România. Şi eu, hai să spun ca prieten al domniei sale, vă spun că chiar e bun. Dacă luăm un rezultat bun (la alegerile locale - n.red.), îl şi convingem, adică să accepte, că asta e', a declarat Mihai Tudose, în discursul pe care l-a ținut cu ocazia lansării candidaţilor social-democrați, la Brăila.

În opinia lui Tudose, alegerea unui preşedinte social-democrat ar crea premisele unui rezultat bun pentru PSD şi la alegerile generale și, astfel, partidul 'să depindă cât mai puţin de alţii'.

'Cu acel rezultat de la prezidenţiale (Marcel Ciolacu, preşedinte - n.red.) să avem o opţiune pentru un start foarte bun şi la alegerile generale, să avem un guvern în care, o spun deschis, să încercăm să depindem cât mai puţin de alţii, fiindcă nu totdeauna aliaţii pe care i-am avut la guvernare chiar au fost aliaţi, de multe ori au fost o frână. Şi să închidem anul acesta victorioşi, ca următorii 4 - 5 ani să fie ani de construcţie, să avem continuitate şi să nu mai supunem ţara la aceste mari zbuciumări, că a fost PSD-ul şi a crescut nivelul de trai şi stabilitate, şi economic, şi de toate, au venit ceilalţi şi au pus-o jos. Iar a trebuit s-o luăm noi s-o resuscităm, s-o punem pe picioare. România are nevoie de continuitatea PSD-ului la guvernare, are nevoie de un preşedinte', a spus Tudose.

Tudose i-a sfătuit pe brăileni să voteze şi lista de candidaţi la alegerile europarlamentare, pentru că este o echipă bună.

'Cu modestie v-aş ruga dacă, după ce puneţi ştampila pe cele patru buletine de vot care sunt despre alegerile locale, vedeţi că mai e unul. Dacă mai e tuş şi acolo, încercaţi şi pe europarlamentare fiindcă chiar avem o echipă bună, care chiar ţine cont de oameni şi de nevoile reale ale României', a mai spus vicepreşedintele PSD.

Mihai Tudose a fost, vineri, împreună cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la Brăila, unde început campania pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel