„Deontologul” Tolontan, făcut de râs de Andrei Caramitru. Castravetele și Piersic / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Când ne gândim la Tolontan, ne gândim la castravete.

Mai precis, Tolontan ne amintește de o scenetă memorabilă cu Florin Piersic - Castravetele. În momentul difuzat în programul de Revelion din 1988 al Televiziunii Române, personajul interpretat de Florin Piersic, orice îl întrebai, răspundea ceva despre castravete.

Așa și Cătălin Tolontan. Orice îl întrebi... îți răspunde cu... nosocomiale. „Deontologul” a scris pe Hotnews: „Cazul Florin Piersic: Românii își recunosc propria suferință a „nosocomialelor” în situația personalităților afectate de infecții. Ce s-a întâmplat cu Iosif Sava și Ion Caramitru”, spunând, printre altele, că lui Ion Caramitru, infecțiile contractate în spital i-au adus sau grăbit sfârșitul.

Degeaba fiul său - Andrei Caramitru i-a spus că face ditamai fake news-ul... Cătălin Tolontan se pricepe la toate. Sau crede că se pricepe doar dacă spune: „NO-SO-CO-MI-A-LE”.

„Va rog corectați. Nu avem nici o informație ca tata ar fi contractat infecția în spital. Am făcut atunci absolut toate investigațiile posibile (analizate și de echipe de doctori din străinătate) și nu a fost identificată sursa inițială a infecției….”, i-a scris Andrei Caramitru lui Cătălin Tolontan.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a zis că Florin Piersic nu a fost infectat în timpul procedurilor medicale, ci că infecţia era preexistentă.

Alexandru Rafila a declarat că nu se poate vorbi despre o infectare a actorului Florin Piersic în cursul procedurilor medicale.

Starea de sănătate a actorului Florin Piersic este uşor îmbunătăţită, cu o evoluţie lent favorabilă

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat zilele trecute de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

El a fost iniţial internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, unde, la sfârşitul săptămânii trecute, a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Transferul lui în Capitală, cu un elicopter SMURD, s-a realizat la solicitarea familiei.

Potrivit medicilor de la Cluj-Napoca, Florin Piersic a avut o infecţie la genunchi, care s-a extins la inimă, iar medicii i-au extras stimulatorul cardiac şi sondele pe care le avea.

La Bucureşti a fost internat iniţial la Institutul „Matei Balş".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel