DENUNȚ la DNA împotriva lui TRAIAN BĂSESCU - Antena 3

[] []

02 feb 2015 / 08:25
Salveaza PDF Comentarii
Foto: captură Antena 3
Descriere foto: Foto: captură Antena 3

Jurnalistul Adrian Ursu a dezvăluit, în ediția de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, un denunţ exploziv depus săptămâna trecută la DNA. Potrivit jurnalistului, conţinutul documentului oferă completarea tabloului despre "sistemul securisto-mafiot în care sunt implicaţi apropiaţii lui Traian Băsescu".

Denunţul a fost făcut de reprezentaţii unei societăţi care a tipărit în 2009 materiale electorale pentru PDL, în campania electorală dinaintea alegerilor prezidenţiale. Este vorba despre episodul la care face referire şi Gabriel Sandu, când descrie "traseul banilor": "Spunea, de exemplu, domnul Sandu acolo, despre o sumă de 1,5 milioane. (...) O tranşă importantă era destinată unor tipărituri care să meargă în teritoriu, la oameni, şi să poarte mesajul lui Băsescu despre referendum", a relatat Adrian Ursu.

Vezi și: Prima reacție a lui Ghiță după denunțul făcut de Udrea

 

Reprezentanţii firmei au declarat că au fost contactaţi pentru tipărituri electorale, de Gabriel Sandu, care le-a dat comandă din partea PDL, în 2009, 4 milioane de tipărituri. S-a făcut un contract, s-au stabilit preţul şi condiţiile de livrare, după a venit o comandă suplimentară de la PDL, pentru încă 4,6 mil de tipărituri, a continuat Adrian Ursu.

"Suma pentru care s-a facturat este foarte mică, în comparaţie cu ce spune domnul Sandu, undeva la 100.000 de euro", a adăugat jurnalistul.

După livrarea mărfii în 10 oraşe din România, reprezentanţii firmei au aşteptat să li se plătească banii pentru comenzi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Mai mult, proprietarului companiei i s-a solicitat să-și predea afacerea, dar a refuzat. Drept urmare, firma a pierdut cel mai important contract pe care îl avea cu o companie de stat, a intrat în insolvenţă şi încă nu a încasat banii pe care trebuia să-i primească de la PDL, a mai povestit Adrian Ursu.

Vezi întreaga relatare a lui Adrian Ursu în video-ul următor:

Citește și: Traian Băsescu, interceptat de SRI şi DNA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11