DENUNȚ la DNA împotriva lui TRAIAN BĂSESCU - Antena 3

Foto: captură Antena 3
Foto: captură Antena 3

Jurnalistul Adrian Ursu a dezvăluit, în ediția de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, un denunţ exploziv depus săptămâna trecută la DNA. Potrivit jurnalistului, conţinutul documentului oferă completarea tabloului despre "sistemul securisto-mafiot în care sunt implicaţi apropiaţii lui Traian Băsescu".

Denunţul a fost făcut de reprezentaţii unei societăţi care a tipărit în 2009 materiale electorale pentru PDL, în campania electorală dinaintea alegerilor prezidenţiale. Este vorba despre episodul la care face referire şi Gabriel Sandu, când descrie "traseul banilor": "Spunea, de exemplu, domnul Sandu acolo, despre o sumă de 1,5 milioane. (...) O tranşă importantă era destinată unor tipărituri care să meargă în teritoriu, la oameni, şi să poarte mesajul lui Băsescu despre referendum", a relatat Adrian Ursu.

Vezi și: Prima reacție a lui Ghiță după denunțul făcut de Udrea

Reprezentanţii firmei au declarat că au fost contactaţi pentru tipărituri electorale, de Gabriel Sandu, care le-a dat comandă din partea PDL, în 2009, 4 milioane de tipărituri. S-a făcut un contract, s-au stabilit preţul şi condiţiile de livrare, după a venit o comandă suplimentară de la PDL, pentru încă 4,6 mil de tipărituri, a continuat Adrian Ursu.

"Suma pentru care s-a facturat este foarte mică, în comparaţie cu ce spune domnul Sandu, undeva la 100.000 de euro", a adăugat jurnalistul.

După livrarea mărfii în 10 oraşe din România, reprezentanţii firmei au aşteptat să li se plătească banii pentru comenzi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Mai mult, proprietarului companiei i s-a solicitat să-și predea afacerea, dar a refuzat. Drept urmare, firma a pierdut cel mai important contract pe care îl avea cu o companie de stat, a intrat în insolvenţă şi încă nu a încasat banii pe care trebuia să-i primească de la PDL, a mai povestit Adrian Ursu.

Vezi întreaga relatare a lui Adrian Ursu în video-ul următor:

Citește și: Traian Băsescu, interceptat de SRI şi DNA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel