Traian Băsescu, interceptat de SRI şi DNA

Traian Băsescu a fost interceptat de DNA. Potrivit Antena 3, această informație confirmată de unele surse judiciare, explică şi comportamentul Elenei Udrea,  care a avut o iesire furibundă la adresa actualului director interimar al SRI, generalul locotenent Florian Coldea.

Din 2005 până în 2014, Florian Coldea a fost protejatul lui Băsescu, cel care i-a pus pe umeri toate cele trei stele de general.

Din motive încă necunoscute în prezent, pe finalul celor 10 ani de subordonare Băsescu-Coldea, s-a ivit o  ruptură pe fondul faptelor penale săvârşite de cuplul Dorin Cocoş-Elena Udrea. 

Ipoteze în cazul UDREA-SRI

Prima: fie SRI, ale cărui operatiuni au fost şi sunt conduse nemijlocit de generalul Coldea, a făcut pe ultima sută a lui Băsescu o volta de 180 de grade către noua putere ce-l avea în varf pe Klaus Iohannis, ca un gest de supravieţuire.

A doua: în interiorul sistemului de putere putred de corupţie patronat de Băsescu timp de 10 ani au existat mereu rivalităţi pentru fluxurile imense de bani negri, pentru controlul informaţiilor şi accesului la preşedinte, pentru functia de Regina Mafiei, ce-ţi conferea "putere egală cu a presedintelui României", asa cum spunea Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea: Florian Coldea cere timp. "Eventual până mă rezolvă pe mine"

În comunicatul oficial de acuzare al Elenei Udrea, DNA spune clar: "În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații".

Aşadar, convorbirile Elenei Udrea au fost interceptate. În faimoasele dezvăluiri, Udrea spune : "Am vorbit cu Traian Băsescu în ziua chemarii mele la DNA". Noi ştim cu toţii că Băsescu şi Udrea se vedeau foarte des, vorbeau zilnic la telefon. Este imposibil asadar ca în interceptarile făcute de SRI în dosarul de spălare de bani în care e Udrea acuzata să nu fie şi Traian Băsescu.

Citește și: SRI, anchetă internă după declaraţiile Elenei Udrea

Băsescu s-a speriat de aceasta ipoteză a complicităţii sale în dosarul de spălare de bani şi i-a dat drumul Elenei Udrea, care nu-i iese din cuvânt, să-l atace furibund pe generalul Coldea. Bombele Elenei Udrea sunt şi un avertisment al lui Băsescu spre SRI şi directorul interimar al acestuia: dacă vă atingeţi de mine, murim cu toti, dau totul in vileag şi nu intru doar eu şi Elena la închisoare!

Aşadar, două ipoteze explozive, ce pun sub o nouă lumina cel mai mare scandal de corupţie şi trafic de influenţă cu abuz de putere de la caderea comunismului: Traian Băsescu, interceptat de SRI şi DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel