Dana Grecu a făcut praf un politician în direct la Antena 3

Dana Grecu l-a făcut praf pe Ion Popa, senator PNL, care nu a putut răspunde la întrebarea: 'Vă aliați cu PMP?'.

Iată schimbul de replici:

Ion Popa: Eu nu vă pot spune acum dacă facem alianță cu PMP sau cu USB.

Dana Grecu: Nasol!

Ion Popa: Nu e nasol, dar nu știm dacă aceste formațiuni intră în Parlament.

Dana Grecu: Sunteți extraordinar. Nu mă interesează dacă intră în Parlament. Pe mine mă interesează dacă faceți alianță cu PMP. De exemplu, eu v-aș vota pe dumneavoastră, dar alianța cu Băsescu mă jignește. Deci nu puteți să ne ziceți așa ceva. Suntem copii sau ce? Ne jucăm dacă vreți, dar noi nu ne jucăm la emisiunea asta. Faceți sau nu alianță cu Băsescu?! Asta că nu vă aliați cu PSD... este o abureală. Nu e știre.

Ion Popa: Cum să fie o abureală?

Dana Grecu: Pentru că nu asta mă interesează! Răspundeți la întrebare. V-am mai întrebat de trei ori: faceți sau nu alianță cu PMP?

Ion Popa: Trebuie să vedem dacă intră în Parlament.

Dana Grecu: Domnule, dați-mi o informație. Faceți sau nu alianță cu PMP? Nu este nicio rușine să faceți alianță cu PMP, dar trebuie să vă fie rușine din cauza promisiunii cu care veniți la putere. V-ați aliat cu PSD ca să-l dați jos pe Băsescu. Acum poate v-ați răzgândit, dar spuneți-ne ca să știm. Deci faceți alianță cu PMP?

Ion Popa: Nu pot să vă răspund la întrebarea asta. Nu este foarte clar acum. Discutăm la momentul oportun. Eu nu am zis că mă aliez cu Băsescu. Eu aș lăsa discuția asta pentru alții.

Dana Grecu: De ce? Nu sunteți capabil să purtați o discuție cu electoratul? Uite, eu aș vota PNL, convingeți-mă. De ce să vă votez? Eu v-aș vota, dar dacă faceți aliață cu PMP, nu vă mai votez.

Ion Popa: Nu mai facem alianță cu PMP, dacă vreți dumneavoastră.

Dana Grecu: De ce sunt mai periculoși PSD-iștii decât PMP-iștii?

Ion Popa: Este o diferență ideologică majoră.

Dana Grecu: Doamnelor și domnilor, îmi pare rău că domnul Popa a fost astăzi la emisiune. Adică îmi pare rău că a fost supus unor întrebări simple care se află pe buzele tuturor. Suntem convinși că ați vrea să auziți de la politicieni lucruri de care ei să se țină și, în general, să nu ne mai prostească în față. Dacă mergeți la vot și știți că votați o sticlă de apă... să nu primiți apoi o sticlă cu altceva. De-asta am insistat cu întrebările, de-asta probabil Băsescu va prinde aripi în perioada următoare... pentru că din păcate nu are cu cine să se bată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel