CV Tudor: Meleșcanu, un securist acoperit, Diaconu, un actor saltimbac de doi lei găuriți

Corneliu Vadim Tudor a anunțat, marți, la depunerea candidaturii la   BEC, că este nevoit să-și vândă mașina și o parte din colecții, pentru a face rost de bani pentru campanie.  Președintele PRM nu a scăpat ocazia de a-i ataca pe contracandidații înscriși în cursa pentru Cotroceni, dar și la modul în care a pierdut alegerile europarlamentare din cauza lui Mircea Diaconu. 

Prezent la BEC, Vadim Tudor nu a scăpat ocazia de a-i ataca  contracandidații săi la prezidențiale. Despre Teodor Meleșcanu, Vadim a spus că este ridicol ca acesta să vorbească despre normalitate.

"Ai servit țara dragă Teo, cum? Ca securist acoperit, la Viena?  Asta să o spui lui Pârvu Mutu sau lui Adrian Mutu, nu lui Vadim Tudor. Să vă fie rușine obrazului. Ați ticăloșit țara asta în 25 de ani. Numai găști interlope. Nu sunt partide, nu sunt servicii secrete, sunt găști interlope.

Dacă alegerile ar fi corecte, aș învinge detașat. Electoratul naționalist nu s-a dus nici la "Dan Diaconescu în direct", nici la UDMR indirect. A rămas captiv acelora care nu l-au trădat niciodată. Noi n-am trădat niciodată poporul român", a precizat vadim Tudor. 

Citește și: Cristi Preda: Teodor Meleșcanu și Dan Diaconescu, semnături verificate la sânge

"Eu nu am avere. Eu îmi vând mașina acum  ca să fac rost de bani pentru campania electoirală. Iar vă vor sufoca, iar vor fi milioane de bannere,  de afișe  de tot felul de spoturi cu ei și numai cu ei, și noi nu vom fi nicăieri.

Să se curețe presa română de ofițeri acoperiți sau descoperiți, să se curețe și politica, să începem o viață nouă", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

"Îmi vând mașina pentrtu a face rost de bani de campania, pentru că m-au scos prin fraudă din Parlamentul European și a intrat Mircea Diaconu, furând PSD-ul pentru el 400.000 de voturi ale mele. Vouă vi se pare așa de normal ca un actor saltimbac de doi lei găuriți, care a stricat toate filmele în care a fost distribuit, să aibă aproape șapte la sută? Cât două partide la un loc. Unde s-a mai pomenit așa ceva într-o Europă care  votează cu ambele mâini mișcările naționaliste și justițiare. 

Citește și: ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Nu voi face înțelegeri politice în turul al doilea

Da, îmi vând și colecția de documente  istorice, culturale, colecția numismatică și mașina. Asta este proba integrității mele, luați declarațiile de avere. Vedeți ce au ei. Iohannis, șase case? La ce i-a meditat pe copii. La balastiera de nisip? Ăsta mănâncă nisip când vorbește", a mai spus Vadim Tudor. 

Nici Victor Ponta nu a scăpat de criticile Tribunului. Premierul a fost acuzat că a dispus blocarea site-ului "Tricolorul". "Tinere Ponta, nu ţi-e ruşine obrazului? Te-ai uitat, băiete, în oglindă? Ce te-ai supărat pe pamfletul meu din 'Tricolorul' şi ai blocat site-ul două ore? Că nu ţi-am dat numele. Asta, pamfletul e pamflet. Este o artă", a mai spus Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel