Cătălin Ivan avertizează PNL. "Fac jocurile regimului Băsescu"

Purtătorul de cuvânt al PSD afirmă că decizia liberalilor de a ataca la Curtea Constituțională Legea Insolvenței reprezintă un gest de maximă ipocrizie.  Cătălin Ivan atrage atenția că proiectul a fost promovat de Guvernul USL și a întrunit acordul celor care erau atunci miniștri din partea PNL.

"Proiectul noului Cod al Insolvenței a fost adoptat în ședință de Guvern, cu acordul tuturor miniștrilor liberali prezenți atunci. Vorbim despre un proiect asumat de Guvernul USL, din care făcea parte și PNL, care nu doar că nu a obiectat, dar și-a exprimat acordul, prin miniștrii săi.

Este rușinos că liberalii se dezic de un alt proiect comun al USL, făcând fără reținere jocurile lui Traian Băsescu, dar și facilitând acțiunile incorecte ale celor care folosesc procedura insolvenței pentru a nu își mai plăti datoriile către stat sau către parteneri. Avertizez PNL că o astfel de atitudine nu va rămâne nesancționată de electorat, inclusiv de cel propriu, despre care avem convingerea că nu poate înțelege cum liberalii aflați sub controlul lui Crin Antonescu fac jocurile regimului Băsescu”, a spus Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel