Dovada lui Cătălin Ivan pentru colaborarea Băsescu-Antonescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a prezentat, luni, un fapt despre care spune că reprezintă o "nouă dovadă a colaborării dintre oamenii lui Băsescu și oamenii lui Crin Antonescu". Europarlamentarul face referire la depunerea contestației de către PMP, cu privire la folosirea sintagmei "USL trăiește".

"O nouă dovadă a colaborării dintre Băsescu și Antonescu: acum și PMP contestă folosirea inițialelor USL în campanie. Primim noi dovezi ale colaborării dintre PNL și PMP, dintre oamenii lui Băsescu și oamenii lui Crin Antonescu. Și în Sectorul 1 a fost contestată folosirea sintagmei — de altfel, conformă cu realitatea — 'USL trăiește', însă contestația a fost depusă de PMP, nu de liberali! Aceasta a fost respinsă de Biroul Electoral nr. 42 ca fiind neîntemeiată, însă important cred că este modul în care vedem, pe zi ce trece, că PNL și PMP acționează în același fel", a transmis Cătălin Ivan citat de Agerpres.

Vezi și: Ivan, pentru PNL: Dacă "USL trăiește" deranjează, atunci...

Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că social-democrații vor încerca în continuare asumarea obiectivelor propuse de USL la alegerile parlamentare din 2012

"Nici liberalilor lui Antonescu și nici oamenilor lui Băsescu nu le convine că noi ne-am asumat continuarea tuturor obiectivelor pentru care românii ne-au sprijinit atât de puternic la ultimele alegeri. Oamenii din jurul lui Antonescu și Băsescu vor cu orice preț distrugerea a tot ceea ce ține de USL, inclusiv a speranțelor românilor într-un proiect comun care poate să facă România cu adevărat puternică. Acestora le spunem, încă o dată, că nu vom renunța la proiectul pentru România care a demarat sub forma USL — o Românie corectă, puternică, dreaptă, care să răspundă nevoilor oamenilor și, nu în ultimul rând, o Românie scăpată de regimul Băsescu", a continuat Cătălin Ivan.

Citește și: Ivan, revoltat: Pentru asta a trădat Crin Antonescu USL?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel