Liberalii s-au molipsit de ipocrizie de la Băsescu, atacă Ivan

ivan
ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, spune că PNL, în frunte cu președintele Crin Antonescu, s-a "molipsit de ipocrizie" de la Traian Băsescu pentru că respinge acciza suplimentară la combustibil, deși înainte de ruperea USL sprijineau implementarea acesteia.

"Pe tema accizei pentru autostrăzi, liberalii s-au molipsit de ipocrizie de la Traian Băsescu! Miniștrii PNL au semnat scrisoarea cu FMI în care se susținea acciza, iar parlamentarii liberali au votat bugetul care prevedea acest lucru. De altfel, și Crin Antonescu a susținut fără rezerve acciza pentru autostrăzi, până în momentul în care a rupt USL și s-a alăturat lui Băsescu! Acum, președintele PNL nu pare decât să execute ordinul lui Traian Băsescu, preluând discursul și atacurile sale complet populiste! O fuziune cu PMP sau PDL pare firească în acest moment", declară Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat de presă transmis marți Agerpres.

Liderul deputaților PNL, George Scutaru, a anunțat marți că PNL nu va vota legea de aprobare a Ordonanței de Urgență privind acciza la combustibil, pentru că nu are garanții referitoare la modul în care guvernul v-a folosi banii colectați. Ulterior acestei declarații, Comisia de Buget a respins legea de aprobare a OUG.

Ivan mai susține că este absurd modul în care Crin Antonescu cere grăbirea reducerii CAS — o măsură posibilă numai prin introducerea accizei pe autostrăzi, lucru pe care îl știe foarte bine — și, în același timp, cere renunțarea la această acciză.

"Prin ipocrizia sa, Crin Antonescu dezamăgește din nou românii care și-au pus speranța în proiectul USL", conchide purtătorul de cuvânt al social-democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel