Ivan, deranjat de afirmațiile unui lider PNL

Purtătorul de cuvânt al social-democraților, Cătălin Ivan, consideră că afirmațiile unui lider liberal denaturează adevărul privind ruperea USL și îi explică cum PSD este nevoit să-și caute candidat pentru alegerile prezidențiale din cauza "trădării" președintelui PNL, Crin Antonescu.

"Dan Motreanu încurcă datele! PNL a plecat din USL și a rupt USL! PSD e nevoit sa își caute candidat din cauza trădării lui Antonescu! Iar această trădare este una nu doar față de PSD, ci față de toți românii care cred în lupta împotriva regimului Băsescu. Aș aprecia, așadar, dacă Dan Motreanu ar reda corect faptele", a scris Cătălin Ivan, sâmbătă, pe Facebook.

Replica europarlamentarului survine ca urmare a afirmațiilor vicepreședintelui PNL, Dan Motreanu, care într-un  comunicat transmis Agerpres, a acuzat PSD că acționat pentru ruperea USL pentru a-și putea un candidat propriu pentru Cotroceni: "Recunoașterea publică de către Dragnea a planului 'Ponta — Președinte' este o confirmare clară, târzie și deloc surprinzătoare pentru liberali a vechilor intenții în acest sens ale Partidului Social Democrat. Pentru a-și impune un candidat propriu pentru Cotroceni a fost nevoie ca PSD să rupă într-o formă sau alta USL, lucru care s-a și întâmplat în acest an. Faptul că lui Victor Ponta îi este frică să candideze contra lui Crin Antonescu la prezidențiale nu înseamnă că planul prezidențiabilului PSD nu ar fi existat de la bun început în partid", a afirmat Motreanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel